На Київщині завершили розслідування щодо жінки, яка отруїла шістьох людей

Поліція Київщини завершила досудове розслідування відносно жінки, яка відсилала коханим посилки з отрутою 

Про це повідомила пресслужба поліції Київщини. 

Взимку до поліції зателефонував лікар та повідомив, що до медичного закладу Іванківського району доставили 38-річного чоловіка з явними ознаками отруєння талієм.

Потерпілий зазначив, що 14 лютого отримав повідомлення від невідомого номеру про те, що він брав участь у розіграші і виграв відповідний приз. Через декілька днів чоловік справді отримав пляшку рому, в якій була отрута. Також подібні випадки отруєння зафіксували в лікарні Фастова. У п'ятьох подруг в організмі знайшли цей вид металу.

Оперативники поліції Київщини з’ясували повну інформацію про жінку, яка ймовірно труїла людей. 20 років тому вона мешкала в Іванківському районі та мала стосунки з померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося. Невдалою виявилась спроба створити родину із ще одним потерпілим, який також отримав пляшку з отрутою. 

За даними фактами слідчі слідчого управління поліції Київщини скерували обвинувальний акт до суду [ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст.115, п.п. 5, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 122 ККУ]. Фігурантці загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Читайте також : У Білій Церкві і приватному будинку сталася пожежа 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе