Білоцерківський художник Леонід Маадир оголошує благодійний збір коштів на потреби 72-ї ОМБр

Перебуваючи в Німеччині з творчим туром, відомий білоцерківський художник Ленід Маадир ініціював благодійний аукціон для збору коштів для закупівлі акумуляторних ліхтарів та павер-банків для потреб 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

 Для цього від передає свою картину, яку намалював спільно з дітьми під час майстер-класу. 

На продаж виставляється картина "Україна - Єдина", намальована в Берліні під час майстер-класу в картинній галереї разом із дітьми, які вимушено покинули Україну через війну.

На полотні, зокрема, можна побачити знак спротиву на щиті як символ захисту нашої держави.

Охочі придбати картину можуть відправляти заявку на месенджер WhatsApp за номером +49 1715 2439 550 та вказувати суму, яку готові заплатити. Заявки будуть прийматись протягом тижня, а картину отримає той, хто запропонує найбільшу суму, яку буде витрачено для підтримки ЗСУ.

За отримані кошти художник спільно з волонтерами закуплять потужні ліхтарі на акумуляторних батареях із одночасною функцією павер-банку для заряджання мобільних телефонів для передачі білоцерківській 72 окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців.

Також митець повідомив, що продовжує творчу працю в Європі серед українських громадян, які вимушено покинули Україну на період війни. 

Варто додати, що в посольстві України в Німеччині запрацювала персональна виставка картин Леоніда Маадира. Наразі там представлено 10 експонатів художника. 

Читайте також : Пішов з життя народний артист України, родом з Білої Церкви 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе