Окупанти вночі вдарили дронами по Одещині: в Ізмаїльському районі пошкоджена припортова інфраструктура та житлові будинки

Уночі армія РФ спрямувала безпілотники по припортовій інфраструктурі Подунав'я, є влучання та травмована людина.

Про це 12 жовтня повідомили у Силах оборони півдня України.

"Намагаючись обійти системи ППО, дрони-камікадзе прямували з різних напрямків, використовуючи складні траєкторії й особливості ландшафту", — йдеться у повідомленні.

Унаслідок атаки в Ізмаїльському районі пошкоджені складські будівлі у припортовій зоні та приватні будинки. На місцях виникли пожежі, які оперативно загасили. Попередньо відомо про одну травмовану людину.

Також там зазначили, що над Одещиною збили 10 дронів типу "Shahed-131/136". Усього по Україні випустили 33 ударних БпЛА, з яких знищили 28, зазначили у Повітряних силах.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер уточнив, що під час нічної атаки травмувалась жінка 1935 року народження, вона отримала термічні опіки. Нині вона перебуває у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу.

Сигнал про повітряну тривогу на Одещині пролунав 11 жовтня о 22:52. Тоді у Повітряних силах України повідомили, що зафіксували рух БпЛА типу "Шахед" у напрямку півдня Одещини. О 22:56 у Повітряних силах закликали перебувати жителів Ізмаїльського району в укриттях. О 00:30 повідомляли про чергову групу російських дронів.

Читайте також : На Білоцерківщині посеред вулиці вбили чоловіка 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе