"Українська команда" з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну разом з українцями подолала рубіж у чверть мільярда гривень допомоги захисникам і цивільним

За понад 600 днів з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну «Українська команда» разом з українцями подолала рубіж у чверть мільярда гривень допомоги нашим захисникам та цивільним

За ці 600 днів на передову відправили 275 безпілотників, 65 автомобілів, 1150 бандерпечей, 30 тисяч індивідуальних зігріваючих наборів. І ці цифри постійно зростають, бо робота не припиняється ні на хвилину.

Загалом волонтери ВШ «УК» передали понад 1330 тон вантажів!

Допомогу отримали понад 265 тисяч людей! 

І це не просто цифри – це долі сотень українців, їхніх родин і близьких.

Окрім того, 440 тонн гуманітарної допомоги «Українська команда» за підтримки іноземних партнерів відправила мешканцям прифронтових регіонів, деокупованих територій та переселенцям.  

Завдяки волонтерам у тилу була організована важлива психологічна та юридична допомога. Для найменших українців проводяться творчі майстер-класи. 

Йде активна підтримка медичних установ, військових госпіталей та цивільних лікарень. Доставлено більше 1000 ортопедичних матрасів та ліжок, медичне устаткування та обладнання. Організовано та проведено навчання для лікарів від міжнародних партнерів , а також тренінги для простих українців, які мають володіти основами першої  допомоги. 

Саме у Київській області організували проєкт допомоги та медичної реабілітації захисників у одному з найкращих медичних центрів Норвегії.

 "Це ваші донати. Це допомога наших закордонних друзів. Це долучення усіх, хто з початку повномасштабного вторгнення став на підтримку ЗСУ! Ми не втомлюємось допомагати, бо це важливі кроки до нашої Перемоги." - зазначає Лідер ВШ "Українська команда" Київщини Микола Бабенко. 


Читайте також : Українцям готують новий податок за європейським зразком 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе