25 жовтня відбудеться національний тест із медіаграмотності

25 жовтня відбудеться національний тест із медіаграмотності. Цього року ініціативу вдруге проведуть в Україні. Її метою є об’єднати українців навколо теми медіаграмотності.

Його організатором є «Фільтр» – національний проєкт із медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України у співпраці з UNDP та програмою USAID «Мріємо та діємо» в рамках Глобального тижня медійної та інформаційної грамотності.

Тест відбудеться 25 жовтня в середу о 10:00, 13:00, 17:00 та 21:00 на платформі Typeform.

 Посилання на платформу з’явиться на сайті та в соцмережах проєкту «Фільтр» напередодні тесту.

Долучитися можуть усі охочі. Після проходження тесту учасникам автоматично висвітиться результат, а правильні відповіді будуть опубліковані 26 жовтня на сайті проєкту. 150 учасників, які наберуть найбільшу кількість балів, отримають корисні призи. Переможців тесту організатори оголосять 1 листопада.

Важливо! Пройти тест можна лише 1 раз – учасники, які пройдуть тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки.

Національний тест з медіаграмотності – це частина заходів, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який святкують у всьому світі 23-29 жовтня.

Читайте також : Білоцерківські бандуристи дали благодійний концерт у Києві 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе