Головні новини ранку

Обстріл енергообʼєкта на Донеччині, спікер Палати представників пропонує голосувати за допомогу Ізраїлю без України — головні новини ранку:

 Увечері російські війська обстріляли об’єкт енергетичної інфраструктури на Донеччині, повідмив очільник МВС Клименко. За даними ДТЕК, через пошкодження без світла та води опинилися мешканці одного з населених пунктів поряд зі станцією.  

Вночі вдарили по Миргородському району на Полтавщині — постраждалих і пошкоджень не виявили, повідомив керівник ОВА Пронін.

 Напередодні ввечері війська РФ обстріляли Велетенське на Херсонщині, поранений чоловік. У Кізомисі поцілили в школу, повідомив керівник ОВА Прокудін.

 Нообраний спікер Палати представників США Джонсон вніс законопроєкт про допомогу лише для Ізраїлю, в який би мала увійти допомога Україні та Тайваню. Білий дім закликав Палату не політизувати інтереси нацбезпеки і виділення грошей на допомогу Україні та Ізраїлю.

На фото наслідки влучання в початкову школу в Кізомисі.
Фото: Telegram/Олександр Прокудін

Читайте також : У Білій Церкві жінка намагалася скоїти самогубство 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе