На Білоцерківщині проводять рейди по контролю за належним використанням цільових коштів

Тривають робочі поїздки керівництва Білоцерківської районної державної адміністрації у громади району, під час яких здійснюється перевірка рівня забезпечення належних безпекових умов та контроль за належним  використанням цільових коштів.

Так, під час візиту у Фурсівську територіальну громаду перший заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації обговорив з Фурсівським сільським головою Сергієм Шараварою алгоритм дій у разі знеструмлення об'єктів критичної інфраструктури, оглянув діючі об’єкти укриття і Пункти незламності  та проінспектував хід будівництва захисної споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття у Фурсівському ліцеї, що виконується за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Було перевірено результати першого етапу здійснених робіт та проаналізовано відповідність проведення будівництва відносно затвердженого  графіку.

За підсумками поїздки, керівництву Фурсівської громади були надані окремі рекомендації  щодо посилення безпекових умов для жителів громади та яку увагу слід звернути на важливості прозорого і виключно цільового використанням коштів фонду.

На закінчення робочої поїздки було зазначено, що завершення будівництва даного об'єкту має відбутися у встановлені терміни.

Читайте також : Підсумки Національного тесту з медіаграмотності 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе