Американьский Вайомінг визнав Голодомор геноцидом — головні новини ранку

РФ втратила понад 312 тисяч військових в Україні, американьский Вайомінг визнав Голодомор геноцидом  — головні новини ранку. 

 Напередодні ввечері армія РФ поцілила поблизу розважального комплексу в Шевченківському районі Харкова. За даними керівника ОВА Синєгубова, пошкоджені двері приміщення, люди не постраждали.

 Через російські обстріли за минулу добу на Херсонщині загинула одна людина, ще одна — поранена. На Донеччині минула доба обійшлася без травмованих і загиблих, водночас вдалось встановити інформацію щодо трьох поранених раніше жителів Авдіївки.

За добу Росія у війні проти України втратила 800 своїх військових, повідомили у Генштабі. Загальні бойові втрати російської армії сягнули понад 312 тисяч військовослужбовців.

 Американський штат Вайомінг став 32-им штатом, який визнав Голодомор 1932-33 років геноцидом українського народу та проголосив листопад місяцем пам‘яті, повідомила пані посол України в США Маркарова.

Читайте також : В Україні запрацює новий експериментальний проєкт - соціальний супровід для військових 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе