"Укрзалізниця" анонсувала зимову мандрівку на 70-річному паровозом

Укрзалізниця анонсує зимову мандрівку найдовшою вузькоколійкою в Європі на чолі зі справжнім 70-річним паровозом — 16 грудня. 

Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці" 

"Напередодні різдвяних свят запрошуємо поринути в зимову казку та проїхатися мальовничим засніженим Поділлям на ретропоїзді під тягою старовинного німецького паровоза з минулого. У складі поїзда столична легенда, «гастролер» з Київської дитячої залізниці — паровоз Гр-336 (1951 року) і чотири пасажирські вагони Pafawag польського виробництва (1960 року)", - написали в" Укрзалвзниці". 

У програмі – подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі, культурно-мистецька програма від Гайворонської міської ради, гарячий та смачний обід на березі могутнього Південного Бугу , благодійний ярмарок на підтримку наших відважних ЗСУ, можливість проїхатися на єдиному в Україні автомобілі, що їздить по рейках. 

Подорож відбудеться 16 грудня. Для зручного доїзду до початкової точки та повернення додому компанія призначила безпересадкові причіпні вагони сполученням Київ - Гайворон та Львів - Гайворон. Відправлення поїздів із Києва та Львова ввечері 15 грудня, з Гайворона назад - ввечері 16 грудня.

Середня вартість квитка на ретропоїзд в одному напрямку - 116 грн для дорослих та 87 грн для дітей до 14 років.

Для замовлення екскурсії до краєзнавчого музею та екскурсій містом звертайтеся за телефоном: 067-696-51-07.

Читайте також : Україну чекає кілька напружених тижнів в енергетиці -, голова правління "Укренерго" 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе