Волонтерам «Української команди» Київщини вручили почесні грамоти

Волонтерам «Української команди» Київщини вручили почесні грамоти за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності держави та активну громадянську позицію. 

Волонтери – це звичайні люди, які вкладають свій час, талант чи ресурси у втілення соціально корисних проєктів, активно допомагають військовим на фронті, забезпечують необхідним членів інших військових формувань і внутрішньо переміщених осіб. При цьому робити добрі справи можуть усі – і українці це неодноразово довели. Адже навіть одна така справа здатна змінити суспільство та країну на краще. 

Ми хочемо жити в мирній та успішній країні. А країну визначають люди. Коли кожен небайдуже ставиться до свого оточення і вирішує проблеми, які турбують, Україна обов’язково переможе. 

«Завдяки роботі волонтерів, місцевих активістів і громадськості країна тримається та бореться. Наразі доволі складно уявити, як би ми вистояли у перші дні війни і сьогодні без постійних виїздів волонтерів, без зборів допомоги, без пожертвувань… Дякую кожному, хто тримає цей, іноді непомітний, фронт! Ваша діяльність є важливою запорукою наближення нашої Перемоги. Ви – сила, яка допоможе нашій країні пройти найскладніші випробування», – відзначив, вручивши почесні грамоти волонтерам, лідер «Української команди» Київщини Микола Бабенко. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе