Волонтери «Української команди» Київщини вчергове відправили на передову маскувальні сітки

«Українська команда» Київщини вчергове відправили на передову маскувальні сітки для військових .

Результати воєнних битв вирішуються не лише на передовій – це давно зрозуміло. Перемога – складна, і щоб досягти її потрібно попрацювати як на фронті, так і в тилу.

Сьогодні багато спеціалістів відзначають, що війна в Україні вперше в історії людства стала протистоянням технологій. Війна дронів – це наші реалії. І перемогу здобуде той, хто буде швидше, технологічніше та мобільніше. Але ще один вагомий фактор – малопомітність. Яким би сучасним не був дрон, якщо добре замаскувати позиції військових, ефективність його використання знижується у рази.
У таких умовах звичайні маскувальні сітки набувають вагомого значення. Вони буквально стають рятівниками життя.

За словами лідера «Української команди» Київщини Миколи Бабенка, ініціатива волонтерського штабу не нова, але від того не менш важлива.
Ми чудово розуміємо, що наразі перемогти ворога можна лише консолідувавши зусилля. Тому отакі кроки наших волонтерів – маленький, але вагомий внесок, спрямований на збереження життя українських воїнів. Тому ми робимо усе можливе тут, у тилу, для того, щоб наші військові могли зробити неможливе там, на фронті
, – наголосив Микола Бабенко.

Читайте також: Привітання з Різдвом Христовим та Новим роком від Миколи Бабенка 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе