Привітання з Різдвом Христовим та Новим роком від Миколи Бабенка

Лідер ВШ «Українська команда» Київщини Микола Бабенко привітав білоцерківців та всю Україну з Різдвом Христовим та Новим роком .

Друзі!
Непростий 2023-й добігає кінця, і знову ми відзначатимемо Різдво Христове і Новий рік в умовах повномасштабної війни з росією.
Звичайно, сьогодні дуже багато говорять про те, що святкування не на часі, але ми продовжуємо виборювати нашу незалежність і можливість відзначати ці свята за власними традиціями та звичаями, а не під бій курантів.
Ми знаходимо в собі сили, кожен на своєму місці, протистояти ворогу, допомагати одне одному, згуртовуватися та працювати задля Перемоги. І тому сьогодні, як би не було важко, Україна залишається незалежною, вільною, зміцнілою державою сильних людей.
Звичайно, нашим величезним бажанням залишається мир для України, повернення наших Захисників і Захисниць живими та неушкодженими та процвітання країни. Ми вшановуємо живих і завжди памʼятаємо тих, хто віддав свої життя за кращу долю України.
Я вірю в українців, у нашу Перемогу і закликаю вас, друзі, не втрачати віри також! Ми все подолаємо, якщо будемо працювати разом, якщо не піддамося відчаю та не опускатимемо рук!
Сили вам, наснаги, міцного здоров’я та успіхів в усіх починаннях!
Світлих Різдвяно-новорічних свят!
-, побажав українцям народний депутат України,
лідер ВШ «Українська команда» Київщини
Микола БАБЕНКО

Читайте також: Як налаштуватися на свята під під час війни 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок одразу двох ДТП потерпілих дітей госпіталізували до лікарні
    Детальніше...
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе