Голова Київської ОВА Олексій Кулеба привітав з прийдешнім Новим Роком, згадав і про Білу Церкву, як надійний тил Київщини

Очільник Київської ОВА Олексій Кулеба привітав жителів Київщини з прийдешніми святами. 

Він зазначив, що в переддень Нового року складно відчути святковий настрій. Із трьохсот шістдесяти пʼяти днів — триста одинадцять українці дають відсіч повномасштабному вторгненню окупантів. 

За цей рік жителі Київщини пережили бойові дії, окупацію, ракетні удари, аварійні відключення світла, відсутність тепла, звʼязку і болючі звістки.

Він додав:
Та поміж тим ми відбудовуємо міста та селища. Підтримуємо Сили оборони, пишаємося здобутками та перемогами. Радіємо через звільнення міст України. В укриттях та на генераторах, але наші діти здобувають освіту попри все. Й у цьому наша сила. 

Олексій Кулеба звернувся до кожного жителя Київщини та висловив привітання:

Незалежно від того, де ви зараз перебуваєте — у рідних домівках, в інших регіонах чи країнах. Або ж на передовій чи везучи волонтерську допомогу.

Іванків, Макарів, Мощун та ще десятки населених пунктів показали свою незламність. Буча, Гостомель, Ірпінь — стали новими містами-героями на карті сучасної України. Біла Церква, Фастів, Бориспіль, Обухів — надійний тил, допомога кожному жителю Київщини. Від найменшого села, до найбільшого міста — Київщина стала згуртованою громадою єдиної України, форпостом столиці та областю Героїв. 

Наостанок очільник КОВА додав:

У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Зичу всім тепла в душі, світла та надії в серці. Бажаю, аби новий 2023-ій став роком здійснення мрій і цілей, найголовніша з яких — Перемога, що неодмінно буде за нами. З вірою у Сили оборони, в Україну та кожного з нас. З прийдешнім Новим роком. Слава Україні!


Читайте також: Українці вирішили коли хочуть святкувати Різдво 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе