Time назвав 10 глобальних ризиків 2024 року: серед них "Розділена Україна"

Журнал Time оприлюднив список: "Топ-10 глобальних ризиків на 2024 рік". Третє місце у ньому посіла "Розділена Україна".

Про це йдеться в публікації видання.

 У виданні наголосили, що вторгнення Росії в Україну залишається історичною поразкою. НАТО посилюється новими членами Фінляндією та Швецією. ЄС відкрив процес вступу України, Росія зіткнулася з 11 раундами санкцій, наближаються нові, а половину її суверенних активів було заморожено — гроші, ймовірно, будуть використані для відновлення України.

 Європа більше не купує російські енергоносії.
 "Цього року Україна буде де-факто розділена, і Росія тепер має ініціативу на полі бою та матеріальну перевагу. 2024 рік є переломним моментом у війні: і якщо Україна не вирішить свої кадрові проблеми, не збільшить виробництво зброї та найближчим часом не розробить реалістичну військову стратегію, її територіальні втрати можуть виявитися постійними та цілком можуть збільшитися",- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Київ сильно постраждав від зменшення політичної та матеріальної підтримки Сполучених Штатів, і перспективи європейської допомоги лише трохи кращі. Україна відчайдушно потребує додаткових військ.

З усіх цих причин, вважають у The Time, цього року Київ піде на більші військові ризики, удари по більшій кількості цілей у Росії, що спровокує безпрецедентну відповідь Росії та може втягнути НАТО в конфлікт.

Читайте також: Росія змінила підхід до далекобійних ударів по Україні -британська розвідка 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе