Рейди до працівників сфери громадського харчування і торгівлі : у Білій Церкві провели інформаційно -роз'яснювальні заходи

Головні державні інспектори відділу з питань праці західного напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області провели інформаційно-роз’яснювальні заходи в закладах торгівлі і громадського харчування міста Біла Церква.

Про це повідомила прес-служба Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці .

Увагу працівників кав’ярень і закладів торгівлі зосередили на ризиках, які виникають при пошуку роботи і можуть призвести до потрапляння в трудове рабство, повідомили що потрібно робити аби не потрапити до пастки торгівців людьми.

Проінформували як захиститися від мобінгу на роботі, як забезпечувати рівні права і можливості жінок і чоловіків у трудових відносинах, не обмежувати права робітників залежно від підозри чи наявності захворювання на ВІЛ/СНІД.

Проконсультували з питань додержання вимог законодавства з охорони праці, розповіли про зміни в законодавстві про працю та законодавстві з охорони праці на час воєнного стану.

Розповіли про зміни в законодавстві про працю та законодавстві з охорони праці на час воєнного стану.

Розповіли про психосоціальну підтримку на робочому місці та про трудові права осіб з інвалідністю, про залучення безробітних до суспільно корисних робіт. підтримку на робочому місці та про трудові права осіб з інвалідністю, про залучення безробітних до суспільно корисних робіт.

Читайте також: Київщина опинилася серед лідерів по не платежах за світло 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе