Пити каву та працювати увесь день: 5 закладів Білої Церкви для фрілансерів


5 закладів Білої Церкви для фрілансерів підібрала редакція телеканалу Крокус. Якщо ви не звикли сидіти в офісі і працюєте на фрілансі, наш огляд стане вам у пригоді. Ми знайшли для вас 5 локацій у місті, де ви можете не тільки попрацювати за ноутбуком, а й смачно перекусити! 

Погодьтеся, працювати в кав’ярні чи коворкінгу дуже зручно – поки ви займаєтесь улюбленою справою, вам приготують смачні та корисні страви і напої. Де шукати 5 закладів Білої Церкви для фрілансерів, читайте в нашому матеріалі.  

Кав’ярня «Теплиця»

Де: вулиця Героїв Небесної сотні, 36, вулиця В'ячеслава Чорновола, 80

  
   «Місце, де ти можеш відпочити душею»

Тиха та надихаюча атмосфера -  ідеальні умови, котрі сприяють ефективному виконанню усіх запланованих  справ. У кав’ярні кожен охочий зможе знайти лояльні ціни, привітний персонал, широкий асортимент кави на будь-який смак,  безкоштовний доступ до мережі Інтернет, наявність розеток. Ламповий інтер’єр дозволяє відволіктися від насиченої роботи та зарядитися продуктивним настроєм.  

Фото: https://www.instagram.com/teplytsia/

Творчий простір «Добро» 
Де: вулиця Ярослава Мудрого, 17

 
«Творчий простір у Білій Церкві, для прогресивних та креативних людей»

Місце, де можна не тільки  провести час з друзями в невимушеній обстановці, а й плідно та із задоволенням попрацювати. Концепція творчого простору «Добро» полягає в оплаті за проведений час у закладі, а не послуги.  У вільному доступі швидкісний Wi-Fi, сучасна бібліотека, снек-бар (безлімітна кава, чай, печиво, цукерки, тости з джемом). У самому закладі відсутня кухня, проте кожен бажаючий має можливість приносити їжу та напої з собою. 

Тариф для фрілансерів:

• 110 грн у будній день;
• 130 грн у вихідний та святковий;
• 900 грн на місяць;

Фото: https://www.facebook.com/pg/dobro.prostir/photos/

Студія Кави

Де: вулиця Ярослава Мудрого, 17
 
«Власне виробництво кави за найвищими 100% стандартами якості» 

Пікантна та ароматна філіжанка кави надихне на ефективне виконання необхідних справ та неодмінно подарує чудовий настрій. Затишне планування двох компактних приміщень допоможе знайти комфортне робоче місце. 

 Фото: https://www.facebook.com/pg/stkava/photos

Кав'ярня На Соборній
Де: Площа Соборна, 1/1

 
«Завітайте до Кав'ярні на соборній та отримайте порцію позитивних вражень»

Спокійна обстановка, апетитна кава і десерти прийдуть до вподоби фрілансерам. Перевага кав’ярні – простора літня тераса, що допоможе сконцентруватися на робочих моментах. Інтер'єр оформлений у класичному стилі – приємна кольорова гама, меблі  з натурального дерева.  Щоранку в кафе подають комплексні сніданки. Стабільний WiFi та безкоштовний паркінг теж прийдуть до вподоби.

Фото: http://bit.ly/3jtEnq5 

Home cafe
Де: бульвар Олександрійський, 46

 
«"Home cafe" являє собою затишну італійську квартиру»

«Home cafe» потішить смачною кухнею, неймовірно комфортною та спокійною обстановкою. Фралінсеру припаде до душі передбачений комфорт  концепцією закладу та завжди привітний персонал. Є чудова можливість не тільки результативно попрацювати, а й відсвяткувати вдалий робочий день гастрономічним екстазом.  

Фото: https://www.instagram.com/homecafe.bc/

Читайте також: Біла Церква закриває школи через негоду.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе