Діти з веслувальної секції у Білій Церкві безкоштовно поїхали на збір до Карпат. Поїздку профінансував Фонд Дениса Парамонова

Маленькі білоцерківці проходять тренувальний збір у Карпатах, що повністю організував Фонд Дениса Парамонова. Усі вони відвідують спортивну секцію з веслування, що функціонує на базі спортивного комплексу «Київського м’ясокомбінату» SMK Group. 

Про це Фонд Дениса Парамонова повідомляє на своєму сайті. 

Тренувальний збір у Тисовці на Львівщині проводить заслужений тренер України Ігор Гармаш, який тренують діточок і в Білій Церкві. 

За його словами, умови на спортивній базі дуже гарні, адже тут є усе для занять біговими лижами, адже саме цей вид спорту взимку якнайкраще підходить для усіх, хто займається веслуванням. 

«Кожен день в нас дуже насичений: зранку — зарядка, сніданок, невелике тренування. Після цього дітки навчаються онлайн, адже уроки в школі ніхто не скасовував. Далі — обід, тренування та вільний час — похід в гори, наприклад. Діти дуже задоволені», — каже Ігор Гармаш.



Цей збір у Карпатах триватиме тиждень, що дозволить вихованцям спортивної секції з веслування гарно відпочити і набратися сил, що значно краще відбувається саме в горах. Крім цього, маленькі веслувальники матимуть змогу набути нових спортивних навичок. 

Поїздку на Львівщину для дітей-веслувальників повністю профінансував Фонд Дениса Парамонова, а саме — дорогу в обидва боки, проживання у комфортних умовах та якісне харчування. Саме Фонд спонсорує роботу спортивної секції з веслування у Білій Церкві, де заняття відбуваються абсолютно безкоштовно. 
  
«Спорт не лише тренує тіло, але й загартовує дух і виховує характер, що дуже важливо для досягнення подальших життєвих цілей. Ми дуже чітко розуміємо, що сьогодні спорт для дітей — це фактично виховання майбутнього покоління, яке буде розбудовувати Україну, — зазначають у Фонді Денис Парамонова. — Також ні для кого не секрет, що якісні спортивні заняття для дітей сьогодні коштують досить дорого і не усі батьки можуть їх дозволити. Саме тому усі спортивні секції, якими опікується Фонд, є безкоштовними. А тренувальні збори, які ми організовуємо, є приємним бонусом, як для маленьких спортсменів, так і для їхніх батьків в цей нелегкий час». 



Нагадаємо, набір дітей до спортивної секції з веслування на базі спорткомплексу «Київського м’ясокомбінату» SMK Group розпочався у грудні 2023 року і продовжується досі. Тренує діточок заслужений тренер України Ігор Гармаш, а заняття є безкоштовними. У планах Фонду Дениса Парамонова є реконструкція бази з веслування у Білій Церкві, що більше покращить умови тренування. 

Набір до спортивної секції з веслування у Білій Церкві проводиться за телефоном +380 97 030 98 03.
 
Читайте також: Білоцерківська легкоатлетка виборола срібло чемпіонату України.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе