Інвестиційна група «MOLODIST»: будуємо міста майбутнього – концепція «Місто у місті» на прикладі житлового комплексу «IrpinCity»

Житлові комплекси Інвестиційної групи «MOLODIST» – це не просто будинки, це стиль життя кожного мешканця, втілений у квадратних метрах. Ми не лише будуємо, ми створюємо для людей простір, у якому вони живуть, працюють, реалізують свої мрії і насолоджуються життям.

Інвестиційна група «MOLODIST» поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, креативні ідеї, сучасний підхід до інфраструктури та, найголовніше, мету – зробити життя людей кращим. Кожен збудований будинок надихає нас на те, щоб створювати дещо більше, ніж житло. Ми прагнемо формувати й диктувати нові тенденції і створювати майбутнє. Впевнено можу стверджувати – ми будуємо життя!


Темп сучасного життя та попит на підвищення його якості формують нові запити щодо комфортного житла. Однотипні висотки вже не відповідають потребам мешканців міст. Тому для відновлення та розвитку міської інфраструктури велике значення має зміна підходів до міського планування. У той час, коли міста ще працюють над створенням глобальних стратегій, Інвестиційна група «MOLODIST» вже будує по-новому, реалізуючи концепцію «Місто у місті», у  центрі якої – людина. Відповідно до цієї концепції, більшість повсякденних потреб і послуг, таких як робота, покупки, освіта, охорона здоров’я та відпочинок, можна легко отримати у межах 15 хвилин пішки або на велосипеді від вашого місця проживання. Цей підхід спрямований на зменшення використання автомобіля, сприяння здоровому та сталому способу життя, а головне – на підвищення добробуту та якості життя мешканців житлового комплексу.

Інвестиційна група «MOLODIST» створює проєкти нерухомості з урахуванням тенденцій сталого розвитку, реалізуючи їх через концепцію «Місто у місті»

Багатофункціональні проєкти будівництва – результат становлення світової тенденції сталого розвитку економіки країн. Створювати житлові комплекси, що будуть забезпечувати все необхідне для комфортного життя, стало не лише трендом, а й необхідністю. Саме тому будівельні проєкти Інвестиційної групи «MOLODIST» сьогодні розробляються з урахуванням подальшого розвитку та масштабування простору, що створюється.


Антон МИРОНЧУК, СЕО Інвестиційної групи «MOLODIST»

«У житловому комплексі «IrpinCity», як і в більшості наших комплексів, реалізується концепція «Місто у місті». Ми будуємо цілий мікрорайон з власною інфраструктурою. Тут передбачені супермаркет, магазини, фітнес-центр, салони краси, кафе, місця для відпочинку – усе для максимального комфорту мешканців. Для наймолодших жителів ми створили просторий дитячий майданчик та різноманітні ігрові зони. Також значну увагу приділено фізичному здоров’ю мешканців, яким доступні зони для «воркауту» з повним набором тренажерів для всіх груп мʼязів. Якщо ви мешкаєте тут, кожен ваш ранок буде прекрасним, а кожна пора року – казковою, адже комплекс знаходиться у мальовничій лісовій частині міста Ірпінь. Тут можна забути про міську метушню, натомість більше проводити часу з родиною, друзями чи просто присвятити його собі та своєму здоров’ю», – розповідає СЕО Інвестиційної групи «MOLODIST» Антон Мирончук.



Житловий комплекс «IrpinCity» розташований на в’їзді в місто Ірпінь, за 7 км від найближчої станції столичного метро «Академмістечко». До нього можна швидко дістатися на громадському транспорті або на власному автомобілі чи навіть, як роблять деякі наші мешканці, велосипедом.

Жити в місті, не покидаючи житлового комплексу

Сьогодні варто вже створювати проєкти зі сприятливим середовищем, що спонукатиме до розвитку, творчості, діяльності, планування свого майбутнього. Усе більшим попитом користуються проєкти, де можна жити в безпеці, працювати та відпочивати. Цікаві проєкти, що створюються з урахуванням потенційного масштабу розвитку. Урбаністика, як світова тенденція, сьогодні сприяє ефективному нетворкінгу для людей. Майбутнє є у ком’юніті, де мешканці зацікавлені в створенні та підтримці дружньої атмосфери. Попит на створення соціальних зв’язків у межах концептуального житлового чи комерційного простору лише зростатиме.

«Ірпінь обирають кращі, поряд живуть люди зі схожими інтересами та статками. Місто 15 хвилин – це концепція міст майбутнього. «Місто-сад з розумним серцем», де навколишнє середовище, економіка та технології є пріоритетними для створення сталого та стійкого міста, яке має перспективи швидкого відновлення та економічного зростання – так бачить концепцію розвитку нашого міста глобальна компанія «Gensler», що розробляє для Ірпеня майстер-план. Це дуже перегукується з ідеологією та концепцією нашої компанії щодо зведення житлових комплексів. Будівництво житлового комплексу «IrpinCity» базується на інноваційних підходах – тут усе найсучасніше, тут зібрані всі тренди, тут втілюється ідеологія колівінгу, тільки в масштабах комплексу, до якого увійде вісім будинків висотою до 16 поверхів», – додає Антон Мирончук.


Одним із вагомих трендів вважається створення житлових просторів, що мають свою екосистему. Поєднання всієї необхідної інфраструктури з відокремленим приватним простором, що слугує виключно для мешканців будинку та реалізується в форматі «двір-парк». Це створює комфортну і безпечну зону для відпочинку, без машин та без необхідності залишати територію житлового комплексу, щоб зробити необхідні покупки, відвідати фітнес-зал чи спа-салон, посидіти у кафе чи посмажити з друзями шашлик на мангалі у скверику поряд.

Дуже зручно, коли максимум інфраструктурних об’єктів розташовані в пішій доступності від будинку чи взагалі на прибудинковій території.

У сучасних комплексах поняття «під’їзд» набуває формату вітальні чи лобі. Тут усе частіше можна побачити стильний інтер’єр зі зручними меблями, мінікав’ярнями, місцем для зберігання дитячих візків. Адже саме з цього приміщення починається перший контакт з домом, і він має бути комфортним, естетично привабливим, має виконувати функцію спільної вітальні, де можна поспілкуватися із сусідами.

Безпека як одна з базових потреб сьогодення

Територія комплексу «IrpinCity» закрита і перебуває під цілодобовим відеоспостереженням та ретельною охороною. При в’їзді в комплекс розташований контрольно-пропускний пункт, який обмежує доступ небажаним гостям.

«Житловий комплекс «IrpinCity» – це закрита територія з відкритою душею для своїх мешканців, це «місто в місті», у якому хочеться залишитись надовго. Вже облаштовано власну пішохідну територію з екозонами, дитячими і спортивними майданчиками, тінистими перголами та навіть кострищем. Тут кожен мешканець зможе провести вільний час, як його душа забажає», – говорить Антон Мирончук.

Житловий комплекс «IrpinCity» акредитований для участі в державній іпотечній програмі доступного кредитування житла для громадян «єОселя» та вже має інвесторів, що скористалися цією програмою та оформили пільгову іпотеку на готові квартири в нашому житловому комплексі.

Окрім житлового комплексу  «IrpinCity», інвестиційна група будує в Ірпені житлові комплекси «MOLODIST», «Фаворит Premium», «Олімп», «BURGUNDIA 3», «Атмосфера» та «ATMOSFERA LIFE» у Вишневому. 

Детальніше на сайті: www.molodist.life 


За матеріалами сайту: Київщина 24/7.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе