"Навчальний заклад майбутнього " - у Білій Церкві триває будівництво сучасного закладу освіти за кошти іноземного інвестора

Триває будівництво сучасного закладу освіти за кошти іноземного інвестора. Нова сучасна будівля буде подарована місту, як тільки буде введена в експлуатацію.

В коментарі ТРК Крокус директорка Білоцерківського приватного ліцею "МІЦВА- 613" Нателла Андрющенко зазначила, що в подальшому у цій будівлі буде функціонувати ліцей з дошкільним підрозділом та пансіон, в якому зможуть проживати близько 100 дітей, які потрапили в складну життєву ситуацію (це діти вимушених переселенців, сироти та інші соціальні категорії).

В пріоритеті нового навчального закладу буде поглиблене вивчення STEAM предметів, а саме, предметів природничого циклу та точних дисциплін.

Також проектом для створення сучасного безбар'єрного безпечного освітнього середовища передбачені (укриття, ресурсна, сенсорна кімнати, кабінет ЛФК), діти з особливими освітніми потребами також зможуть отримати консультації та освітні послуги.

Нова сучасна будівля буде подарована місту, як тільки буде введена в експлуатацію.

Також за кошти іноземного інвестора відбувається реконструкція стадіону Гімназії словʼянських мов номер 1 для подальшого користування двома закладами освіти Білоцерківської громади.

Цей проект є справжнім прикладом державно - приватного партнерства в дії! Наразі виконано робіт на 50-60 %. Тому вже 1 вересня цього року діти громади мають великі шанси потрапити до надсучасного навчального закладу
- додала Нателла Андрющенко.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе