Кількість загиблих внаслідок вибуху у пʼятиповерхівці Білої Церкви зросла до двох

У Білій Церкві на Київщині кількість загиблих внаслідок вибуху невідомого предмету у пʼятиповерхівці зросла до двох: на третьому поверсі виявили фрагменти тіла, повідомили в ДСНС.

 На місці тривають рятувальні роботи.

Також раніше у поліції Київської області повідомили, що після вибуху ушпиталили 8-річного хлопчика, який отруївся внаслідок пожежі, його стан задовільний.

Усіх жителів будинку евакуювали, у дворі рятувальники розгорнули намет.

Мешканцям пʼятиповерхівки пропонують поселитись у місцевому готелі. Жителям з сусідніх будинків дозволяють забрати речі, втім не залишатися вдома через загрозу повторного вибуху.

Наразі спеціалісти-криміналісти фіксують наслідки вибуху. На місці події працівники ДСНС розгорнули пункт обігріву. Слідчі проводять огляд місця події. Також на місці працює поліція діалогу.

 «Рятувальники роблять все можливе, щоб деблокувати з-під завалів тіло померлої літньої жінки. Також в будинку виявлено ще одне тіло людини з ознаками горіння, особа якої встановлюється», - повідомили в поліції Київщини

Читайте також: У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе