Чи будуть українці повертатися після війни - прогноз Зеленського

Наразі ніхто не може сказати, яка кількість українців повернеться з закордону після закінчення бойових дій.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

"Ніхто реально не знає точно, в якій кількості українське населення повернеться. На мою думку, особисту, люди завжди повертаються там, де сім’я, де Батьківщина, де робота, це три головні елементи. Безпека Батьківщини – це закінчення війни. Я вважаю, що це можливість доєднатися до воїна, який є твоїм батьком, який є твоїм чоловіком", – заявив президент.

Він сказав, що ніхто у світі не буде так поважати українців, як це робить Україна.

Якими б вдячними ми не були будь-яким закордонним нашим партнерам, ніхто поважати українців так, як Україна, не буде. Поважають, люблять, по-різному різні країни, але краще, ніж вдома, ніде не буде... Я вважаю, що людина повинна жити, працювати там, де людина хоче... У нас воєнний стан, є законні законодавчі обмеження щодо чоловіків мобілізаційного віку", – заявив Зеленський.

Він висловив упевненість, що українці почнуть повертатися після закінчення війни.
"Але після війни, я думаю... повернення буде, і буде велика хвиля. І завжди після складних часів, після воєн... є відновлення, відновлення різне... Багато буде роботи, будемо швидко будувати країну... Кому буде комфортно, той повернеться додому. Хто не захоче, отже, той обрав інший шлях. Рабства, слава Богу, у світі немає, окрім Росії", – заявив президент.

Читайте також: Новий Закон про мобілізацію : хто та як вручатиме повістки з 18 травня 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе