Вдвічі збільшено фінансування Київської обласної програми соцпідтримки захисників

Вдвічі збільшено фінансування Київської обласної програми соцпідтримки захисників.
 
Про це повідомляє департамент соціального розвитку та ветеранської політики Київської ОВА.

Програма дозволяє забезпечити матеріальною допомогою учасників Захисників та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, а також родин Героїв Небесної Сотні.

У 2024 році Програму доповнено заходом з оплати терапевтичних стоматологічних послуг, хірургічних стоматологічних послуг та послуг із зубопротезування. На ці послуги фінансування збільшено до 11 млн грн.

Для отримання послуг потрібно звертатись до обласної стоматологічної поліклініки за адресою: м. Біла Церква, вул. Підвальна, 28А, (тел. 096 689 17 74).

У Білій Церкві на підтримку захисників та їх родин виділили понад 5 млн грн
 
На 2024 рік на Програму підтримки Захисників і Захисниць України з місцевого бюджету Білої Церкви виділили 5 млн 804 тис. грн. Станом на 15 травня використано вже понад 2,7 млн грн допомоги. 

За кошти місцевого бюджету діючі військовослужбовці та члени сімей загиблих (померлих) Захисників України, мають право на отримання грошової допомоги для компенсації витрат за: 

  • терапевтичні, хірургічні стоматологічні послуги, послуги із зубопротезування, послуги санаторно-курортного лікування або відпочинку дітей, відшкодування вартості обстеження тощо. Детальніше про виплати та компенсації, які можуть отримати захисники та їх родини у Білій Церкві за посиланням.  




 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе