Стало відомо які роботи заплановані в закладах освіти Білої Церкви

Заміна вікон, ремонт санвузлів та території: які роботи заплановані в закладах освіти Білої Церкви.

Управління капітального будівництва проводить ряд тендерів на проведення ремонтних робіт в закладах освіти міста і району перед новим навчальним роком.

Частина ремонтних робіт вже зроблена, якісь роботи планують виконати до кінця літа:  

Територію Білоцерківського ліцею №9 відремонтують за понад 2,2 млн грн. Підрядчик до 30 жовтня має виконати демонтаж асфальту,   відремонтувати тротуари, проїзну частину тощо.

Покрівлю будівлі Білоцерківської гімназії № 7 відремонтують за понад 2,1 млн грн. Підрядчик має виконати роботи до 30 вересня.

 В Білоцерківському колегіумі виконають капітальний ремонт санвузлів. Переможець тендеру за 544 686,00 грн має виконати відповідні роботи до 30 липня.

В Білоцерківській гімназії "Звитяга" відремонтують найпростіше укриття будівлі тиру. Підрядник до 31 серпня за 1 313 485,21 грн має виконати ремонтні роботи.

Капітальний ремонт найпростішого укриття будівлі тиру також проведуть і в Білоцерківській гімназії №5. На роботи передбачили  1 291 889,99 грн.

Капітальний ремонт найпростішого укриття будівлі тиру замовили і для Білоцерківської гімназії №6. Вартість робіт складе 239 367,06 грн. Їх мають виконати також до кінця серпня.

Читайте також: Як зберегти робоче місце на час мобілізації 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе