Скільки у Білій Церкві «автономних» світлофорів та чи будуть ще

Відключення світла стосуються не тільки квартир та офісів, а й світлофорів. На окремих перехрестях Білої Церкви почали встановлювати акумулятори.  Дізналися, скільки таких перехресть є зараз і чи будуть ще.

За інформацією Білоцерківської міськради, у 2023 році для безпеки в разі блекауту або аварійного відключення електроживлення на світлофорах, Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління закупило обладнання безперебійного електроживлення 24V-220V. Їх встановлено на чотирьох світлофорних об’єктах:

  • перехрестя просп. Князя Володимира – вул. Павліченко, 
  • перехрестя вул. 72-ї Бригади – вул. Героїв Небесної Сотні, 
  • перехрестя вул. Сквирське шосе – вул. Волонтерська, 
  • перехрестя просп. Незалежності – вул. Зенітного полку (магазин «Новус»). 

Зазначається, що сьогодні у міській раді розглядають можливість щодо встановлення автономних джерел електроживлення на інших світлофорах. 

Крім того, у 2023 році було закуплено технічні засоби та програмні продукти для диспетчеризації та автоматизації робіт світлофорів – в кількості 47 шт.

За допомогою диспетчеризації здійснюється управління, контроль, діагностика, моніторинг об’єктами та прийняття відповідних заходів у разі аварійних ситуацій. Також нещодавно було закуплено та розпочато встановлення пристроїв звукового сповіщення на пішохідних переходах та світлофорних об’єктах найбільших перехресть міста.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе