Рятувати життя білоцерківців стане легше

Минулого тижня волонтери «Української команди» Київщини передали 6 електрокардіографів КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2».

За словами лікаря функціональної діагностики центру Марини Бондарчук, амбулаторії, які перебувають у підпорядкуванні медичної установи, а таких близько 10, потребують ЕКГ-апаратів для якісного обслуговування пацієнтів. І такий подарунок волонтерів просто життєво необхідний.

«Наші пацієнти отримають можливість зробити дослідження за місцем проживання, їм не потрібно буде їхати деінде. Особливо це важливо при гострих станах, коли виникає біль, а пацієнт не знає, він серцевий чи пов’язаний із якимись іншими причинами. Тепер хворий може прийти в свою амбулаторію та зробити кардіограму», – запевнила Марина Бондарчук.

Послуга буде безкоштовною за направленням сімейного лікаря. І оскільки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» веде картки пацієнтів в електронному форматі, результати досліджень надходитимуть до лікаря за кілька хвилин.

Українська команда» продовжує надавати допомогу медичним установам Білої Церкви, оскільки ми не раз пересвідчувалися: кваліфіковані кадри у нас є, а от відповідного обладнання не вистачає. Впевнений, передані нами електрокардіографи поліпшать якість надання медичної послуги, дозволять ефективніше рятувати життя, а білоцерківцям бути здоровішими
,– зауважив лідер «Української команди» Київщини Микола Бабенко.

Електрокардіографи будуть встановлені у різних підрозділах КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2».

Волонтери «Української команди» продовжать й надалі роботу задля медичної безпеки Білоцерківщини, Київщини, та й країни в цілому.

Читайте також: Білоцерківський пологовий будинок отримав реанімаційні системи для новонароджених 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе