У Білій Церкві ініціюють створення міжміського автовокзалу

У Білій Церкві планують створити міжміський автовокзал на базі вокзалу залізничної станції Роток. 

Як повідомляє Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви, створення міжміського автовокзалу є важливим кроком для розвитку інфраструктури громади. 

Ініціатори проєкту відзначають вигідне місце розташування майбутнього автовокзалу:

"Це місце розташоване поруч з трасою Е-95, зупинкою залізничних електричок, ROSAVA, Індустріальний парк "Біла Церква" та кінцевими зупинками міського громадського транспорту, в тому числі й тролейбусів 1-го, 2-го та 5-го маршрутів." - зазначають в Агенції Стратегічного розвитку. 

Після першого звернення Білоцерківської міської ради від 31 жовтня 2019 року (№ 472-81-VII) до Кабінету Міністрів України та Укрзалізниці, Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви підготувала ще два звернення до філій балансоутримувачів станції Роток. На останнє звернення від 2 квітня 2020 комунальне підприємство так і не отримало відповідь.

Наразі, депутат Білоцерківської міської ради та директор Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви Володимир Бабенко звернувся до тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, тимчасово виконуючого обов’язки голови правління акціонерного товариства «Укрзалізниця» Івана Юрика та до Міністерства інфраструктури України, за допомогою у вирішенні питання створення міжміського автовокзалу Біла Церква, який буде обслуговувати південь Київської області з населенням майже 500 000 жителів.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе