Уряд пом'якшив умови перебування на літніх майданчиках та на вулиці

Сьогодні, 13 травня, під час засідання Кабінет міністрів дозволив перебувати за одним столом на літніх майданчиках кафе та ресторанів до чотирьох осіб, не враховуючи дітей до 14 років. Гуляти тепер можна групами до 8 осіб. 

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Після послаблення карантину за одним столом на літніх майданчиках дозволяли сидіти до 2 людей, не враховуючи дітей. Гуляти на вулиці від початку карантину можна було лише удвох. 

На засіданні уряду Степанов зазначив, що з проханням послабити обмеження звернулися ресторатори.

«Нововведення стосуються зміни параметрів перебування на літніх терасах, вони стосуються зміни у перебуванні в парках, тому що у нас залишилося дві особи. Ми пом'якшили карантин і хочемо збільшити кількість людей, які можуть перебувати одночасно до восьми осіб за умови дотримання дистанції та масочного режиму», — зазначив міністр.

Нововведення запрацюють з моменту публікації відповідної постанови.

Нагадаємо, що транспорт має відновити роботу лише на 3-му етапі виходу країні з карантину. Наразі дат початку цих етапів немає, все залежить від епідемічної ситуації в країні.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе