На Білоцерківщині перевізник систематично «забував» видавати квитки пасажирам в маршрутках

На Білоцерківщині виявили спритних водіїв, які систематично «забували» видавати квитки пасажирам мiського та примiського сполучення. Такі дії призводили до заниження оподатковуваного доходу та суми податкового зобов’язання, належного до сплати в бюджет.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Київській області, таким чином, водії порушили п.1, п. 2  ст.3 Закону України від 06.07.1995р. №265/95-ВР “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” із змінами та доповненнями.

Зазначається, що станом на вересень 2019 року на підприємстві працювало близько 207 робітників. Перевізник перевозить пасажирів на 5 міських маршрутах з використанням книг обліку розрахункових операцій на господарських одиницях.

Податкова служба зазначає, що суб’єкти господарювання , які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі повинні проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій з роздрукуванням відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених цим Законом, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок. Крім цього перевізник повинен видавати розрахунковий документ встановленої форми на повну суму проведеної операції.

Читайте також: "Білоцерківтепломережа": Кому вигідні збитки та хто спеціально заганяє підприємство у борги.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе