Мережа супермаркетів "АТБ" оголосила про підвищення цін на продукти харчування

Подорожчали продукти так званого борщового набору, цукор, макаронні вироби, пшенична крупа, гречка, борошно, яйця. В мережі зростання цін називають вимушеную мірою
 
Мережа супермаркетів "АТБ" заявила про підвищення цін на низку продуктів харчування і товари першої необхідності в умовах карантину, запровадженого в Україні у зв'язку з коронавірусом. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Зокрема, продукти так званого борщового набору (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35-128%, цукор-на 8%, макаронні вироби-на 9,5%, пшенична крупа на 11%, гречка на 51%, борошно - 5%, яйця - 6%.


Підвищення цін на товари компанія пояснила стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торгової мережі "АТБ", але і для всіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі. 

У свою ж чергу, постачальники заявляють про зростання витрат виробництва, пов'язаних з прийнятими карантинними заходами. Зокрема, мова йде про заборони та обмеження на перебування великої кількості працівників в одному приміщенні та проблеми з транспортом. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе