Карантин може тривати до початку травня, – Денис Шмигаль

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль спростував інформацію про те, що нібито карантин можуть послабити з 14 квітня. За його словами, всі карантинні обмеження скоріш за все продовжать до початку травня.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив під час пресбрифінгу після засідання уряду.

“Наголошую, що протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який запроваджений і буде провадитись до встановленого 24 квітня. І, можливо, скоріше за все, буде продовжений до початку травня місяця" - наголосив Шмигаль. 

За словами прем'єра, за умов позитивної динаміки, вже наступного місяця Кабмін запустить економіку України. Тобто якщо впродовж квітня ситуація з коронавірусом покращиться, в травні уряд детально повідомить про наступний план дій.
 
“Кожен буде знати свою роль, час і місце. Коли він почне ходити на роботу і коли почне повноцінно працювати, які будуть соціальні стандарти нашого життя: масочний режим, соціальні дистанції, розтермінування в часі початку й завершення робочого часу, щоб не створювати години пік. Над всіма цими пунктами та завданнями уряд сьогодні працює доволі напружено і, сподіваюсь, ефективно” - зазначив Шмигаль. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе