У Білій Церкві через коронавірус до кінця року дезифінкуватимуть вулиці міста

У Білій Церкві до кінця 2020 року будуть виконувати роботи з дезинфекції території міста. На ці послуги з міського бюджету витратять 600 тис. гривень.

Про це редакції телеканалу "Крокус" стало відомо з тендерів електронної системи публічних закупок ProZorro, які були проведені 3 і 6 квітня департаментом житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради.

Всього було укладено чотири договори (1 ,2, 3, 4). Ціна кожного з них складає 100 тис. гривень. Згідно з тендерною документацією, підрядчики мають здійснити заходи з дезактивації, дегазації, дезінсекції, демеркуризації, дератизації та дезінфекції будівель, споруд, приміщень, техніки та земельних ділянок Білої Церкви. Всі ці послуги надаватимуть  ФОП Менжинський Владислав Віталійович, Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС у Київській області, Державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС  у Київській області та ТОВ “Ландшафтний підряд”.

Ще два договори були підписані з ТОВ “Білоцерківське дорожньо-експлуатаційне управління” та ПАТ “КАТП-1028”, які надаватимуть послуги з дезінфекції території міста із залученням автотранспорту. 

У договорах не уточнюється, на яких саме вулицях будуть проводитися зазначені заходи. Відомо лише, що послуги надаватимуться з квітня по грудень 2020 року.

Всі договори були укладені по переговорній (скороченій) процедурі. Департамент ЖКГ обгрунтував це виникненням особливих економічних та соціальних обставинами, а саме – спалахом COVID-19.

Читайте також: ​Андрій Лєонов: «Мер виконкомом прикриває свою незаконну діяльність»​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе