Якою буде освіта після карантину?

Навіть після завершення карантину в Україні продовжить працювати онлайн-школа і будуть створені умови для дітей з особливими потребами.

Про це розповів голова Комітету Верховної Ради з питань освіти науки та інновацій Сергій Бабак, повідомляють Факти.
 
– Як раніше вже, напевно, не буде. Ми йдемо до змішаного типу освіти: коли частина навчального процесу переходитиме в онлайн-режим, – сказав він.
 
За його словами, в Україні продовжать розвивати онлайн-школу. Якою буде освіта після карантину:

  • Повністю буде відзнятий навчальний рік і всі уроки розмістяться у вільному доступі на єдиній електронній платформі. Ресурс допоможе школярам, які пропустили навчання через відсутність, хворобу або сезонний карантин. Платформа повинна допомогти викладачам, які вийшли на заміну, і батькам, які хочуть ще раз з дитиною пройти тему.
  • Буде створено інклюзивну онлайн-школу. До відеоуроків буде додано титрування для дітей з порушенням слуху і сурдопереклад. Також будуть уроки для дітей з порушенням зору – з тифлоперекладом.
  • Створення електронного щоденника. У будь-який момент батьки зможуть подивитися успіхи дитини і вчасно зреагувати, якщо їй потрібна допомога в навчанні. Це буде ціла система з даними про уроки, успішності та відвідування дітей. Вона матиме різні рівні доступу. Батьки дивляться за своєю дитиною, дитина дивиться за своїми успіхами і успіхами класу, вчитель – по класах, в яких він викладає, а директор зможе дивитися за успішністю всіх.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 
 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе