У Білій Церкві за добу зафіксовано 3 нові випадки коронавірусу

Станом на 09:00 27 травня на Білоцерківщині 58 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 49 - в Білій Церкві, 9  – у Білоцерківському районі (с. М. Вільшанка - 1, с. Іванівка - 1, Фурси - 2, м. Узин – 5) (дані за весь період пандемії). За останню добу в Білій Церкві підтвердили 3 нові випадки захворювання.

В Білоцерківській міській лікарні №3 перебувають 14 хворих на коронавірусну інфекцію. Два пацієнта залишаються у важкому стані і знаходяться на постійній подачі кисню. Всього у відділенні наразі лікуються 12 (у 10 - підтверджений діагноз тестом ПЛР, 2 – очікують результату) білоцерківців. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 17 хворих.  Під наглядом сімейних лікарів перебуває 110 контактних осіб та таких, що повернулися з-за кордону.

Загалом, за період пандемії одужали 4 жителя Білоцерківського району (с. Фурси -1, с. М. Вільшанка -1, м. Узин -2) та 5 жителів Білої Церкви. 

У Київській області 1474 лабораторно підтверджені випадки COVID-19 (за весь період), з них - 16 протягом останньої доби. На самоізоляції - 1260 особи, на стаціонарному лікуванні перебувають 214 жителів Київщини. Медичне спостереження встановлено за 6643 контактними особами.

Загалом COVID-19 підтвердили у 21905 українців. Серед них загинуло 658, але вже 7995 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 321 новий випадок. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе