Пішки додому: Мешканці Білої Церкви вимагають повернути маршрут №25

  • 25 маршрут
Мешканці Білої Церкви вимагають запустити автобуси на міському маршруті №25. 

Вже більше, ніж півроку міська влада обіцяє вирішити питання з перевезенням пасажирів на маршруті №25, однак білоцерківці й досі вимушені добиратися на роботу пішки, або на власному транспорті. 

Сьогодні, 19 червня, під час 97-ї  позачергової сесії, депутат БМР Володимир Коробчук зачитав звернення містян до мера Білої Церкви з питанням відновлення у місті цього маршруту.  

«Жителі вулиць Івана Кожедуба, Глиняна, Храпачанська, Долинського, Мельникa просять відновити маршрут №25, який вкрай необхідний і зручний для мешканців цього району і міста. Люди на ньому добиралися на роботу, на залізничний вокзал, а діти їздили у школу. Для мешканців вулиці Глиняня це був єдиний міський маршрут, на якому можна було дістатися до міста. Також на вулиці Глиняній знаходиться велика кількість підприємств і люди своїм ходом добираються до роботи,» - зазначив Володимир Коробчук.

Депутат звернувся до мера з вимогою організувати круглий стіл з перевізниками і вирішити питання повернення у місті 25-го маршруту:
 
«Вимагаємо негайно організувати круглий стіл з перевізниками і вирішити це питання. Можливо, потрібно якось заохотити перевізника, який візьме на обслуговування цей маршрут. Також, прошу звернути увагу на інтервали руху маршрутів №17 та №8 , як їздять один раз на годину, що дуже незручно містянам. Як пасажири можуть дотримуватися карантину, якщо маршрутка їздить один раз на годину?» - наголосив Коробчук.

Крім того, Володимир Коробчук звернувся до мера з проханням у найкоротший час доповісти про результати вирішення озвучених проблем. Геннадій Дикий у відповідь на звернення зазначив, що інформації про те, що маршрути №17 та №8 ходять один раз на годину, в нього немає. 

Нагадаємо, що 20 вересня 2019 року приватне підприємство «К-А-Н» розірвало договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті № 25. Минулого разу, під час проведення конкурсів жоден з перевізників не подав заявку на обслуговування цього маршруту. 

У міській раді обіцяли розглянути питання щодо визначення можливості тимчасово продовжити один із функціонуючих міських маршрутів, аби забезпечити довезення пасажирів до вулиць, де зараз відсутній рух автобусів №25. Однак й досі на цьому маршруті автобусів немає, а люди вимушені добиратися на роботу пішки. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе