У Білій Церкві водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді учаснику бойових дій (ВІДЕО)

  • пільговий проїзд у Білій Церкві
У Білій Церкві спалахнув черговий скандал, між водієм 21-го маршрутного автобусу та пасажиром. Причиною для словесної перепалки стало те, що водій відмовився від безкоштовного надання послуги перевезення чоловікові, який пред'явив посвідчення учасника бойових дій. 

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив активіст Павло Лаврусь, який став свідком події.

«21 маршрут, сідаємо на зупинці ТЦ Гермес в сторону лікарні №1. Пропускаємо молодого чоловіка вперед, він показує водію посвідчення учасника бойових дій, водій починає розповідати, що пільги відмінили, що він ніякий не учасник і як його всі за?&@ли цими пільгами. Хлопець теж не дав задню, показав йому травму ноги яку він отримав на російсько-українській війні, сказав щоб водій викликав поліцію раз така ситуація. Водію пох?&@ Каже, щоб телефонували його начальству і що за 5 гривень не буде паритися.» - написав Павло Лаврусь. 

За словами активіста, пасажири маршрутки стали на сторону учасника бойових дій і заступилися за нього перед водієм. 

 

Нагадаємо, цього тижня водій іншої маршрутки в Білій Церкві також відмовив у пільговому проїзді дочці, загиблого в зоні ООС військовослужбовця Івана Войтенко.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе