Учасникам АТО/ООС Київщини розширили перелік соціальних пільг

  • Пільги для учасників АТО
Вчора, 22 червня депутати Київської обласної ради внесли зміни до «Київської обласної комплексної програми соціальної підтримки в Київській області учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на 2018-2020 роки».

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної ради. 
 
Згідно з документом, учасникам АТО/ООС та членам їх сімей передбачається відшкодування витрат на дороговартісне лікування та придбання дороговартісних лікарських препаратів та засобів, які не входять до Національного переліку основних лікарських засобів (Постанова КМУ від 13.12.2017 № 1081) на загальну суму 2 млн грн. Таку додаткову допомогу отримають 73 учасники АТО Київщини.
 
Крім цього, в рамках Програми, у 2020 році 1505 учасників АТО та члени їх сімей отримають матеріальну допомогу в розмірах від 16 816 до 147 140 грн. 

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві ветерани АТО провели виховну бесіду з водіями маршруток, які відмовлялися возити пільговиків.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе