Кількість хворих на коронавірус у Білій Церкві та районі станом на 30 червня

Станом на ранок 30 червня у Білій Церкві підтвердили 166  випадків інфікування коронавірусом, у районі – 26 (с. Іванівка -1, с. Шкарівка – 1, с. с. Чупира – 1, с. Макіївка – 1, с. Черкас – 1, с. Мала Антонівка – 1, с. Одноріг – 1, с. М. Вільшанка- 1, с. Фурси - 12, м. Узин – 6). Загалом 4 людини померли, 84 пацієнти одужали. 

За останню добу на Білоцерківщині підтвердили 8 нових випадків захворювання на коронавірус. З них – 7 у жителів Білої Церкви, 1 – у жителя району.

В Білоцерківській міській лікарні №3 знаходяться 43 хворих на коронавірус, з них 35 білоцерківців, у яких діагноз підтверджено лабораторно.  На домашньому лікуванні перебуває 41 білоцерківець. Під наглядом лікарів - 99 контактних осіб. 

Крім того, за останню добу в міську лікарню №3 поступила одна мешканка Білої Церкви. Двоє пацієнтів перебувають у важкому стані, один із них на апараті ШВЛ.

У Київській області 2585 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу - 39. Загалом COVID-19 підтвердили у 44 334 українців. Серед них 1159 летальних випадків, але вже 19 115 пацієнтів одужали. За минулу добу зафіксували 706 нових випадків COVID-19.

Читайте також: Де у Білій Церкві запланували відключення світла? Графік.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе