За добу в Білоцерківську міську лікарню №3 поступило п'ятеро нових хворих на COVID-19

Станом на 09:00 4 червня на Білоцерківщині 73  лабораторно підтвержених випадків COVID-19, з них 63 - в Білій Церкві, 10  – у Білоцерківському районі (с. М. Вільшанка - 1, с. Іванівка - 1, Фурси - 3, м. Узин – 5) (дані за весь час пандемії). За останню добу в Білій Церкві підтвердили два нових випадки захворювання, в селі Фурси - 1. 

В Білоцерківській міській лікарні №3 знаходяться 24 хворих на коронавірусну інфекцію, з них - 18 білоцерківці (у 16 - підтверджений діагноз тестом ПЛР, 2 – очікує результату). За добу на стаціонар поступило шестеро пацієнтів, з них жителі міста – 5. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться - 18 хворих. Під наглядом сімейних лікарів перебуває 97 контактних осіб.

Загалом, за період пандемії одужали 4 жителя Білоцерківського району (с. Фурси -1, с. М. Вільшанка -1, м. Узин -2) та 10 жителів Білої Церкви. 

У Київській області 1673 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них за останню добу -  21. Загалом COVID-19 підтвердили у 25411 українців. Серед них 747 летальних випадків, але вже 11042 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 588 нових випадків.  

Раніше повідомлялося, що через негативну динаміку коронавірусної інфекції, дитячі садочки та спортивні гуртки в Білій Церкві поки що відкривати не будуть.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 




 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе