Білоцерківські патрульні порушують права затриманих

Прокуратура Київщини перевірила роботу батальйону патрульної поліції Білої Церкви. За результатами перевірки були виявлені порушення вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення під час адміністративного затримання осіб та оформленні поліцейськими протоколів про адміністративне затримання.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області. 

Зокрема, поліцейські, несвоєчасно повідомляли центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги про затримання громадян, а також не повідомляли про їх затримання родичів, не ознайомлення з правами, та інше.

Як зазначають у прокуратурі, такі порушення стали можливими перш за все через неналежне виконання поліцейськими своїх посадових обов’язків, а також через відсутність дієвого відомчого контролю управлінням патрульної поліції Київщини за роботою підпорядкованих батальйонів.

Прокуратура області внесла вказівку начальнику управління патрульної поліції у Київській області, за результатами розгляду якої 4 поліцейських було притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Раніше повідомлялося, що в В Білій Церкві відкрили центр реабілітації учасників бойових дій.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе