Суд поновив на посаді секретаря Білоцерківської міськради Вадима Кошеля

  • Вадим Кошель
22 липня рішенням Київського окружного адміністративного суду було поновлено на посаді секретаря Білоцерківської міської ради Вадима Кошеля.

Про це повідомив адвокат Ради адвокатів Київської області Максим Запаскін.

Крім того, суд допустив негайне виконання рішення, тобто Вадим Кошель має бути поновлений на посаді навіть до закінчення строку на його апеляційне оскарження.

«Суд дослідив підстави й мотиви звільнення та дійшов висновку що спірне рішення Білоцерківської міської ради не містить жодної із передбачених законами “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про статус депутатів місцевих рад”, Кодексом законів про працю підстав припинення публічної служби, які б давали можливість прийняття такого рішення.» - повідомив адвокат Максим Запаскін. 

Згідно з рішенням суду, Вадиму Кошелю із міського бюджету мають виплатити заробітну плату за час вимушеного прогулу та витрати на правову допомогу.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе