У Білій Церкві боєць батальйону "Донбас" Ігор Михайлишин презентував книгу "Танець смерті"

  • Ігор Михайлишин презентував книгу "Танець смерті"
  • Ігор Михайлишин презентував книгу "Танець смерті"
  • Ігор Михайлишин презентував книгу "Танець смерті"
  • Ігор Михайлишин презентував книгу "Танець смерті"
  • книга
Ігор Михайлишин з дитинства захоплюється музикою, його позивний «Піаніст», він грав на Майдані, у зоні бойових дій і навіть у полоні, де провів 119 днів.

У Білій Церкві боєць презентував свою книгу «Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону «Донбас». 

Автор книги Ігор Михайлишин є учасником Революції Гідності, доброволець батальйону «Донбас» та піаніст. Після виходу з Іловайська 119 днів він провів у полоні. Його схопили, коли з підрозділом виходив з Іловайська. Після повернення, боєць продовжив службу у Збройних силах України, а після завершення контракту, вступив до Київського інституту музики імені Глієра.
 
Назва книги співзвучна з однойменним твором композитора Ференца Ліста «Танець смерті». Для Ігоря ця назва символізує війну, боротьбу добра і зла. 

Книга Ігоря - це щоденник добровольця батальйону Донбас: триста сторінок спогадів про побратимів. Початок історії датується червнем 2014 року, коли доброволець потрапив у тренувальний табір. Закінчується історія 29 серпня - днем виходу з Іловайського котла. 

Під час презентації книги учасники заходу вшанували пам'ять тих, хто загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви викупили книги Ігора Михайлишина і передала їх бібліотекам міста, де кожен бажаючий зможе прийти й ознайомитися. 

Читайте також: У Білій Церкві започаткували матеріальну допомогу дітям, батьки яких загинули в АТО.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе