Концерт Олі Полякової у Білій Церкві вкотре перенесли: різка реакція зірки

  • Оля Полякова в Білій Церкві
Оля Полякова, після гучного мітингу під Кабміном, таки домоглася дозволу на проведення запланованого концерту в Білій Церкві.

Однак у зв’язку з тим, що влада Білої Церкви заборонила проводити у місті концерти та гастролі, артистка знову повідомила, що виступ перенесли.

Артистка опублікувала емоційний допис на особистій сторінці в інстаграмі. Вона вибачилася перед усіма прихильниками, які придбали квитки та очікували на концерт. А також наголосила, що організатори дотрималися усіх заходів безпеки та отримали усі дозволи. Проте виступ раптово вирішили не проводити.

 Виконавиця заявила, що черговим рішення, яке ні з ким не погоджено, не обговорювалося на рівні депутатів, яке не має жодних підстав, окрім особливого ризику зараження, повідомили про перенесення концерту. 

«Ніби я на цьому концерті змушу всіх чхати та кашляти один на одного,» – заявила Оля Полякова.

На думку артистки українці піддаються більшому ризику зараження в громадському транспорті та чергах, а прийти на концерт – це добровільне рішення кожного.
  
Оля Полякова звернулася до влади Білої Церкви

Артистка з обуренням звернулася до міської адміністрації Білої Церкви. Вона закликала, щоб рішення були не тільки своєчасними, обдуманими та обговореними з організаторами, а й приймалися у відповідності з усіма правилами і дозволами. А скасування, потім дозвіл, а потім знову скасування виглядає дивно, не вселяє довіри, дратує глядачів та стає причиною втрат коштів організаторів.

Коли відбудеться концерт?

Полякова заявила, що концерт у Білій Церкві не скасовують, а переносять. Його проведуть після карантину. 

«Квитки зберігаються! Організатори приносять свої вибачення! Все вирішувалося без них! Але чим більше нас там буде, тим яскравіше він пройде! Я обіцяю нові пісні та круте шоу! Бажаю всім жителям Білої Церкви здоров'я, менше стресів і до скорої зустрічі!», – написала в дописі Полякова.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві таки відмінили святкування Дня міста.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе