У Білій Церкві через коронавірус закрили ще дві школи

  • У Білій Церкві через коронавірус закрили ще дві школи
Дві білоцерківські школи переведені на дистанційне навчання через захворювання вчителя та учня на коронавірус.

Про це редакції телеканалу Крокус повідомив начальник управління освіти і науки Білоцерківської міськради Юрій Петрик. 

До 2 жовтня будуть закриті на карантин Білоцерківська ЗОШ №16 та ЗОШ №11. У школі №16 на коронавірус захворіла вчителька, у школі №11 – інфекцію виявили у учня. У цих закладах освіти навчання будуть проводити дистанційно. 

"Після того, як у дитини, чи у працівника закладу виявили коронавірус, це в екстренному порядку повідомляється у відділ лабораторних досліджень. Саме цій державній установі, в штаті якої перебуває лікар-епідеміолог, надано право проводити обстеження, дослідження та встановлення кола контактних, підозрюваних осіб, а також масштаби поширення цієї трагедії. Після того, як вони зробили відповідні дослідження, вони передають інформацію у Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуації. Керівник Штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій видає розпорядження упралінню освіти чи іншим управлінням Білоцерківської міськради. На підставі цього розпорядження видається наказ. Цей наказ є обов'язковим до виконання керівників навчальних закладів." - зазначив Юрій Федорович. 

Нагадаємо, що у вересні на карантин були закриті: Білоцерківська школа №1, Білоцерківське НВО «Перша гімназія», Білоцерківська приватна школа «Міцва – 613» та дитячий садочок № 14 «Оксанка». 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе