З 15 жовтня білоцерківські школи йдуть на канікули

  • канікули в Білій Церкві
Сьогодні, 13 жовтня під час чергового засідання, члени виконавчого комітету підтримали рішення "Про зміну термінів осінніх канікул для закладів загальної середньої освіти в м. Біла Церква". 

Як зазначив начальник урпавління освіти і науки Білоцерківської міськради Юрій Петрик, враховуючи кількість захворювань на державному рівні, міністерство освіти внесли рекомендацію змістити осінні канікули, які були заплановані з 23 жовтня, розпочати їх з 15 по 30 жовтня: 

"Заслухавши такі рекомендації ми звертаємось до виконавчого комітету рекомендувати закладам освіти міської комунальної власності розпочати канікули раніше, ніж це було заплановано, а саме встановити їх терміни з 15 по 30 жовтня. Що стосується закладів вищої і професійної освіти, які працюють на території нашого міста, цими ж рішеннями - державними регламентовано для них режим дистанційного навчання. Вони самостійно приймають такі рішення." -  зазначив Юрій Федорович. 

Раніше повідомлялося, що МОЗ рекомендувало закладам середньої загальної освіти перейти після канікул, з урахуванням епідеміологічної ситуації на дистанційну і змішану форму навчання.
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе