Біла Церква отримала субвенцію з держбюджету на кисень для пацієнтів з COVID-19

  • Біла Церква отримала субвенцію з держбюджету на кисень для пацієнтів з COVID-19
Вчора, 27 жовтня під час чергового засідання, члени виконавчого комітету внесли зміни до міжбюджетних трансфертів бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету.

Зокрема, мова йде про субвенцію з державного бюджету, яку місто отримало для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19. Сума субвенції складає 336 455,56 грн.

Крім того, управлінню охорони здоров’я збільшили видаткову частину місцевого бюджету по КПКВ 2010 «Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню» по загальному фонду – 186 455,56 грн., по спеціальному фонду – 150 000 грн.

Раніше повідомлялося, що в місті катастрофічно не вистачає кисневих концентраторів. Хворих на COVID-19 стає більше, а допомогти можуть далеко не усім. Волонтери закликали небайдужих допомогти зібрати кошти та купити концентратори кисню, які можуть подавати кисень в два канали. 

Читайте також: У Білій Церкві закінчуються місця для пацієнтів, хворих на коронавірус. (Відео)


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе