Очільник Київщини закликав місцеву владу збільшити кількість громадського транспорту

  • Очільник Київщини закликав місцеву владу збільшити кількість громадського транспорту
У зв‘язку з критичним збільшенням кількості хворих на COVID-19 голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін закликав представників місцевої влади подбати про збільшення кількості одиниць громадського пасажирського транспорту в населених пунктах регіону. 

Про це повідомляє прес-служба КОДА.

"Кількість хворих на коронавірус в Київській області невпинно зростає, тільки на 9 листопада маємо 590 нових випадків захворювання. Обласна влада робить максимум з можливого, щоб забезпечити лікарні киснем, ліками, необхідним обладнанням. Звертаюся до голів районів, об‘єднаних територіальних громад, міст, селищ – протидія епідемії наша з вами спільна задача і відповідальність лежить на всіх однакова. Приймайте міри для збільшення кількості автобусів та інших пасажирських видів транспорту. Люди повинні мати безпечні умови, щоб діставатися на роботу та у інших нагальних справах", – підкреслив Василь Володін 

Він також зазначив, що місцева влада може і повинна забезпечувати на своїй території також дезінфекцію громадського транспорту і запуск нових або альтернативних маршрутів.

Також голова області закликав мешканців бути відповідальними перед собою та оточуючими людьми. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе