У Білій Церкві вперше відбудеться благодійний бал "Red Cross Charity Ball"

У грудні в Білій Церкві вперше відбудеться благодійний бал - "Red Cross Charity Ball". Організатором заходу виступила Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України. 

Справжній бал буде проходити в бальній залі Браницьких у парку Олександрія. Для гостей підготують тематичну програму, майстер-класи з танців, частування та святкову зимову атмосферу! На заході працюватиме фотограф та буде фотозона. Також обиратимуть короля та королеву балу. 

Кошти від продажу квитків підуть на допомогу онко-хворим дітям: 


"Цей захід не перевершить жоден інший із всіх зимових. Хм, та навіть Новий рік відпочиває! Тільки уявіть: вишукані сукні та костюми, автентична локація та декор, відбірна музика та танці, смачне частування та шампанське, магія новорічних свят вже прямо тут і зараз! Й отримуючи це все, ви робите чудову справу – допомагаєте онко-хворим діткам швидше видужати! Кошти від продажу квитків будуть направлені на підтримку родин, які зіткнулися з такою проблемою. Це захід високого стилю та смаку в ім’я високої мети!" - зазначають організатори. 

Дрес-код: Сукні міді (нижче коліна) або довгі для жінок. Класичний костюм для чоловіків, сорочка (джинси та реглани не відповідають дрес-коду).

Як зазначають організатори, локація дозволяє провести захід за вимогами дистанціювання і карантину. Однак, якщо актуальні на дату балу карантинні вимоги унеможливлять проведення його вчасно, захід буде перенесено.

Коли: 19 грудня, о 18:00
Де: Бальна зала, дендропарк Олександрія
Квитки: https://bit.ly/3pVaQIX.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе