На вулиці Підвальна в Білій Церкві вводиться односторонній рух

Сьогодні, 24 листопада, під час чергового засідання, члени виконавчого комітету БМР підтримали рішення "Про організацію одностороннього руху по вулиці Підвальна". 

Як пояснив Олег Савченко, директор департаменту ЖКГ міської ради, на вулиці Підвальна нещодавно було зроблено нове асфальто-бетонне дорожнє покриття, а сама вулиця досить вузька.  Мешканці цієї вулиці давно нарікали на те, що тротуару на ній немає, а швидкість транспорту зросла.

"Саме тому виникла необхідність облаштування дороги одностороннім рухом. Після прийняття цього рішення буде розроблена схема організації дорожнього руху і відповідно до неї будуть виконані роботи по облаштуванню одностороннього руху, який буде погоджуватися в поліції." - зазначив Олег Савченко. 

Наразі рух по вулиці Богдана Хмельницького організовано від центру міста (БРУМу) до бул. Олександрійського. На вулиці Підвальна планують організовати рух у зворотньому напрямку - з бульвару Олександського до вул. Героїв Небесної Сотні. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе