Де і коли у Білій Церкві на Водохреща можна буде освятити воду і пірнути в ополонку

  • Водохреща у Білій Церкві!
У День свята Водохреща Велике водосвяття у Білій Церкві традиційно проходитиме на річці Рось. Хрещенські купання проходитимуть на Центральному пляжі та на березі річки в районі церкви Покрови Божої Матері.
 
Після занурення в воду білоцерківці матимуть можливість зігрітися гарячим чаєм та скористатися пунктом обігріву. Безпосередньо купання відбудуться під наглядом медиків, водолазів, рятувальників і правоохоронців.  

Освячення води 19 січня проходитиме: 

  • ПЦУ Покрови Божої Матері: 08:00 – Святкова літургія, 10:30 – освячення води на березі річки в районі ПЦУ Покрови Божої Матері; 
  • Храм преподобного Іллі Муромця: 08:30 – Святкова літургія, 10:30-11:00 освячення води, яке цього року через пандемію відбуватиметься в районі військового госпіталю на бульварі Олександрійському; 
  • Церква святої Марії Магдалини: 08:00 - Святкова літургія, 10:00 – освячення води.

Зануритися в ополонку білоцерківці зможуть: на березі річки Рось в районі ПЦУ Покрови Божої Матері та на Центральному пляжі.

Рятувальники радять пірнати в полонку на Водохреще тільки у спеціально облаштованих місцях, застерігають не лізти крижану воду без підготовки й у стані алкогольного сп'яніння.

За прогнозами синоптиків 18-19 січня, на другий Святвечір та Водохреще, коли традиційно і статистично приходять міцніші морози, у Білій Церкві очікується -19 - -20 градусів морозу вночі, -13 - -16 градусів вдень.  

Як святкували Водохреще минулого року у Білій Церкві дивіться у нашому сюжеті:



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе