Боротьба з COVID-19: лікарі Білої Церкви отримали від Київстар 8 кисневих концентраторів

Обладнання, передане Київстаром Білоцерківській міській лікарні №3, допоможе рятувати життя пацієнтів з кисневою недостатністю. В цілому, спільно з Благодійним фондом «Твоя опора», мобільний оператор забезпечив кисневими концентраторами 12 лікарень в різних регіонах країни. 

Кисневий концентратор «Біомед» JAY-10 є сучасним технологічним приладом, який виробляє і одночасно надає медичний кисень високої концентрації двом пацієнтам зі складною формою ураження легенів. Актуальною стала потреба медиків у такому обладнанні у період  другої хвилі коронавірусної пандемії. Кожен день в Україні фіксується кілька тисяч нових випадків зараження COVID-19.

«Кисневі концентратори, які ми отримали від Київстару, дозволили нам розвантажити місця в палатах зі стаціонарною системою подачі кісню. Концентратори є мобільними пристроями, і тепер ми можемо готувати до виписки видужуючих пацієнтів за допомогою цього обладнання, а до стаціонарних систем підключати пацієнтів, які щойно поступили в лікарню. Ситуація, слава Богу, стабілізується. Однак, всі ковідні хворі поступають до нас у важкому стані і безперебійна подача кісню є життєво необхідною. Ми дуже вдячні за надану допомогу і сподіваємось на подальшу співпрацю. Перемогти настільки підступну хворобу ми зможемо лише разом», - сказала головний лікар медичного закладу Дідич Тетяна Володимирівна.

Про важливість допомоги бізнесу медикам у боротьбі з COVID-19 говорить і засновник БФ «Твоя опора» Валерія Татарчук:

"При коронавірусі ускладнюється дихання і може початися гіпоксія, що призводить до серцевої недостатності. Кисневі концентратори допоможуть хворим з COVІD-19 у разі ослабленого дихання і під час відновлювального періоду. Завдяки благодійній допомозі Київстар, ми закупили це обладнання, оскільки воно необхідне майже кожній лікарні. Я впевнена, що загальними зусиллями ми здолаємо пандемію". 

Усі благодійні організації, з якими співпрацює Київстар, пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи "VEON" відносно етичності ведення своєї діяльності. БФ "Твоя опора" має надійну репутацію і проходить щорічний аудит діяльності. Звітність можна переглянути на сайті фонду http://tvoya-opora.org/.

Як повідомлялося раніше, окрім благодійної допомоги лікувальним закладам, Київстар надає лікарям безкоштовні сервіси. Впродовж минулого літа медичні працівники отримали доступ до безлімітного інтернету. Крім того, більше 70 тисяч медиків отримали бонуси на свої мобільні рахунки. Загальна сума підтримки склала приблизно 8 млн грн.

Читайте також:  Стало відомо, скільки людей інфікуються коронавірусом у Білій Церкві - статистика за 15 лютого .

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе